čtvrtek 23. dubna 2015

Pojďme syntetizovat peptidy!

Je to krása. Mám pocit, že dokážu všechno, co si usmyslím. Slunce svítí, alergici šílí a já, no, já se mám =)
Vážně, to staré, co jsem přerostla a začínalo mě tlačit, jsem vyřešila a začínám od znova.




Mám po absolváku, dokonce úspěšně =)  I ostatní koncerty poslední dobou vychází, poměr pěkných a pěkných, ale brutálních skladeb se blíží k udržitelnému stavu a zpěvová paní učitelka už mě nevyhazuje z hodin, že kvílím ^^.




Vyvinula se mi schopnost samovolného krvácení z prstů. Mám ruce v kapsách nebo volně podél těla a najednou vidím zakrvácenou dlaň a pořezaný ukazováček, jen tak, samo.
Když si toho všimla jedna stařičká paní v kostele, znepokojeně se na mě podívala a povídá: ,,Pro Kristovy rány, Kristovy rány!"  Chápete? =D  Čeština je výborná.




Fotky asi nemá moc cenu řešit. Dávám sem své oblíbené, ačkoli pro většinu lidí musí být totální nonsens. Však co, i Morgenstern nakonec došel uznání...



dobře, tohle už není ani "umělecká  fotka". ať žijou šmouhy






Nevím, jestli je to prodlužující se délkou dne nebo čím, ale najednou mám fůru času. Ještě před dvěma měsíci se mi stávalo, že jsem za celý týden naspala něco přes dvacet hodin (a pak jste ve školy za mrtvoly/debily), protože prostě byly důležitější nebo zajímavější věci než spaní. A teď můžu třeba celý víkend malovat, ráno před školou jít plavat, půlku noci pročíst, cokoli a pořád v klidu.
Napadá mě věta našeho češtináře: ,,...Hodina trvala hodinu a půl..."  =)





Tož tak, zase jeden článek o ničem.
Už jsem jako Květouš.

Mějte se krásně,
Drúza

2 komentáře:

  1. Je super, že máš na všechno tolik času! půjč mi klidně nějaký :-) Mimochodem, botanické fotky like!

    Methionylalanylarginylglutamyllysin.

    OdpovědětVymazat