pátek 16. ledna 2015

Jen tak


O mém letošním třešňování jsem psala o Vánocích, ale ještě sem mimo jiné pár bářiných fotek přidám. Přece jen to byla její premiéra. A derniéra.













Z mé vlastní blbosti se o blogu dozvěděli někteří mí blízcí, kteří opravdu neměli. A jak mi sem chodí čím dál víc lidí, na kterých mi záleží, se musím trochu krotit v projevech (přeci jen, cizímu člověkovi na sebe prásknete cokoli, protože už ho v životě neuvidíte, ale před těmi nejdražšími jdou informace přes hodně husté síto). Proto zmizely některé starší články a teď pro jistotu nepíšu vůbec =)






první letošní sníh (no, letošní, dvatisícečtrnáctovélomenopatnáctové zimy)




Sluníčková:,,Já na ty tvoje stránky chodím každej den a ty tam nic nenapíšeš!"

Když já život radši žiju, než abych o něm psala. Ale jednou, až přijdu i o tu druhou nohu :-), se stanu spisovatelem na volné, hm, ortéze...










Anežka; potkanka štědrovečerní











typicky studentské odpoledne: kniha, sešit, barvičky a Adéla





 A usmějte se =)
Litr a litr už dávno nejsou dva

6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky =)
      Jestli se vám na ně hezky kouká, plní blog svou funkci =)

      Vymazat
  2. Neumím psát tak krásně jako Ty (ne, vážně. U každého písmenka, které napíšeš, u každé fotky, kterou sem dáš mám úsměv na rtech. Jak měsíček na hnoji.) Tak radši nepíšu nic. Spíš teď mažu to, co jsem kdy napsala. A omlouvám se, jestli na Tvůj blog chodí víc známých lidí kvůli mně.
    Sluníčková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ráda slyším, že někomu dělám i radost...
      A ne, ty za to nemůžeš, myslím lidi z úplně jiných kruhů.
      Tak nemaž a ukaž tu skalici! Byla parádní.

      Vymazat
  3. Zkusila jsi těm dotyčným vysvětlit situaci a poprosit je, aby si ten blog nečetli? Pokud teda máš aspoň částečně důvěru v to, že to, co slíbí, splní. Mám s tím zatím dobrý zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když už o blogu ví, mají možnost kdykoli se sem podívat. Lidská zvědavost je neuvěřitelně silná a já jsem od přírody nedůvěřivý člověk... Na druhou stranu, třeba mě donutí víc přemýšlet nad tím, co vypouštím do světa =)

      Vymazat